国立大学法人 東京外国語大学

総合情報コラボレーションセンター

Information Collaboration Center

About ICC

設備の詳細

Fri, 16 Jan 2015 14:41:34

クライアント Windows PC/Client PCs installed Windows7

・Fujitsu ESPRIMO D582/G,Intel Core i5,memory 4GB,DVD-ROM

附属図書館,研究講義棟,AA研の各所 で利用できます.
Lenovo PCs are available at the Library, the research and lecture building and ILCAA.

クライアント MacOS X PC/Client PCs installed MacOS X and Windows7

・iMac, Intel Core i5,memory 4GB,Mac OSX 10.8.5 and Windows 7 Professional

このPCは附属図書館4FのPCゾーン,ラーニングコモンズに設置してあります.
iMac PCs have been setting up in the main area and the Learning Commons room at TUFS library 4F.

(apple.comより)

クライアント Windows note PC/Client note PCs installed Windows7

• ・Fujitsu LIFEBOOK A573/G,Intel Core i5,memory 4GB, 15.6inch LCD, DVD-ROM
    このノート PCは留学生日本語センターの教室で使用されます.
    Note PCs have been setting up in lecture rooms at JLC.

モノクロレーザープリンタ/Black and white laser printer

epson laser printer

• EPSON offirio LP-S3500 (両面印刷対応A3モノクロレーザープリンタ/A3 black and white laser printer for two sided print)

カラーレーザープリンタ/Color laser printer

xerox color laser printer

• Fuji Xerox C3360 (A3 color printer)

A1インクジェットプリンタ/A1 incjet printer

epson A1

• Canon imagePROGRAF IPF650: A1 incjet printer,
    このプリンタは附属図書館4Fのラーニングコモンズに設置してあります.
    This printer has been setting up in the multimedia room at TUFS library 4F.